Skip to content

Studio Verheijen

Bij Studio Verheijen zijn we ervan overtuigd dat mensen zich het fijnst voelen als ze zich thuis voelen. Wij helpen jou om je omgeving zo aan te passen, dat je er helemaal blij van wordt: precies zoals jij het in je hoofd hebt. Samen creëren we jouw droominterieur!

 Kijk eens om je heen. Grote kans dat je nu thuis op de bank zit of op kantoor achter een bureau. Het grootste deel van de dag breng je namelijk binnen door. Is het dan niet fijn dat de ruimte mooi oogt? Dat je er goed in functioneert en belangrijker nog: dat je je er op je gemak voelt. Er echt thuis bent. Wij helpen jou!

Studio Verheijen

Jouw thuis-gevoel concreet

Al bladerend door een woonmagazine, scrollend door Pinterest of surfend op internet word je overladen met de meest prachtige inspiratiebeelden van interieurs. Heel mooi allemaal, maar hoe maak je de vertaalslag naar je eigen woning of (kantoor)ruimte? En hoe zorg je er vervolgens voor dat het geen allegaartje aan stijlen wordt? Kortom: hoe voorkom je keuzestress?

 Bij Studio Verheijen helpen we je om je keuzes te definiëren en zo te komen tot jouw droominterieur. Wij zetten jouw gevoel om in een concreet voorstel, eventueel ondersteund door moodboards en ontwerpschetsen.  

Nieuws
studio

Openingstijden zomervakantie 2023

Veel mensen genieten momenteel van hun zomervakantie. Ook bij “Verheijen Schilder en Onderhoud” en bij “Studio Verheijen” gaan we er van vrijdag 28-07-2023 t/m zondag

Lees verder »
Verheijen De Verfzaak Deurne
Nieuws
studio

Verheijen De Verfzaak

Met trots laten we jou graag weten dat we na enorme inspanning, verfspeciaalzaak Verheijen hebben omgebouwd tot “Verheijen, de Verfzaak”. Met de overgang naar de

Lees verder »